Saturday, 28 December 2013

Tutorial : Stop Following


hi! assalamualaikum semuaaaa. so hari ni yasmin akn buat tuto stop following. Follow the steps!

1. Dashboard

2. Click button yg yasmin tunjuk spt gambar dibawah : 



3. dia akn keluar spt gambar dibawah :


so, apa yg perlu korang lakukan ialah :
 1. tekan ctrl + f dan search nama blog yg nak di-UNFOLLOW
 2. dh jumpa nama blog tu? click settings


4. dan sekali lagi dia keluar mcm gambar di bwh : 



 so korang hanya perlu click Stop Following This Site



dia akn keluar amaran terakhir *eceh* so kalau korang betul2 nak unfollow just click stop following. then, dkt blogger list korang tkde dh blog yg korang dh unfollow

simple kan? jgn lupa comment :p




♥ Thanks For Reading This Entry ♥

1 comment:

  1. Jom join Segmen Bloglist 2014 NasuhaNass ini. Syarat amat mudah.
    Segmen Bloglist 2014 NasuhaNass

    ReplyDelete

Do Leave Your Comment On My Blog .

All Copyright © Are Belongs To Nur Nadhirah Yasmin