Thursday, 26 December 2013

Hadiaaaaaah


assalamualaikum. hari ni dpt 2 hadiah dari ga yg aku join. haha. so bersyukur jugak lah sbb sampai 2/3. hehe



so, ini ialah 'hadiah misteri' drpd ga yg aku join. ini blog punya ga. dpt COLLAGEN MOISTFULL EYE FIRMING  aku tak tau lah aku nak guna ke tak. haha. tpi sememangnya aku akn guna ((eceh)). aku tak kisah lah besar mahupun kecik hadiah tu yg penting aku menang. haha.

so the next thing that i won is *drum roll*





jeng jeng jeng. aku menang shades/aviator yooo. haha. aku menang ga kakak nilah. haha. best woo menand shades. ray ban pulak tu. haha. ni kalau aku study kt luar negara kalau pakai shades pun boleh. ceh bajet je aku baru f1 dh berangan nk study dkt luar negara. haha. apa salahnya kan? dh impian aku nak jadi SURGEON. doakan ya supaya aku dpt jadi seorg surgeon yg berjaya dunia akhirat. Amiin :)

tgh menanti hadiah ga lain sampai rumah. eceh, satu lagi je pun. haha. bye



♥ Thanks For Reading This Entry ♥

2 comments:

  1. untungnyaaaaaaaa hmm bak ah sini satu hadiah wkwkwk

    ReplyDelete

Do Leave Your Comment On My Blog .

All Copyright © Are Belongs To Nur Nadhirah Yasmin